Privacyverklaring

In verband met de Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 is ingegaan vind u op deze pagina ons privacybeleid.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens:
Toneelgroep Spot-licht verwerkt persoonsgegevens als u deze invult bij het maken van een reservering d.m.v. het reserveringsformulier of bij het gebruik van ons contactformulier. De persoonsgegevens die verwerkt worden, door het invullen van bovenstaande formulieren zijn; uw aanhef, naam, woonplaats, emailadres, telefoonnummer, aanmelding nieuwsbrief en reserveringsvoorkeuren. Toneelgroep Spot-licht verwerkt deze gegevens om contact met u op te kunnen nemen, u op de hoogte te houden, uw reservering te verwerken en inzicht en overzicht te krijgen in de reserveringen. We hebben hierbij een gemeenschappelijk belang, zodat u gemakkelijk kunt reserveren en wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bewaartermijn:
Toneelgroep Spot-licht bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens zijn verzameld. Toneelgroep Spot-licht verstrekt uw persoonsgegevens NIET aan derden.

 

Algemeen:
Binnen de huidige wetgeving heeft u recht tot inzage / aanpassing persoonsgegevens.

Neem contact met ons op indien:
• U informatie wenst betreffende de over u verzamelde gegevens.
• U uw gegevens graag wilt laten aanpassen of verwijderen.

Toneelgroep Spot-licht zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren (wij vragen u het geregistreerde emailadres en uw identiteit ter controle). Toneelgroep Spot-licht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik en/of onbevoegde toegang tegen te gaan. Op de website is een SSL certificaat geïnstalleerd om te voorkomen dat data die door de formulieren verwerkt word in verkeerde handen valt. Alle betalingen gaan via onze partner Mollie, Zij voldoen aan alle richtlijnen m.b.t. de veiligheid van internetbetalingen. Ook staan ze onder permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Op hun website is een SSL certificaat geïnstalleerd om te voorkomen dat betaalgegevens in verkeerde handen vallen.

Als u toch de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan z.s.m. contact op met: info@spot-licht.nl