Fotoalbum

't is neet waat 't liektj...
2023: 't is neet waat 't liektj Piet is een duivenmelker. Een saaie duivenmelker. Een saaie vrijgezelle duivenmelker. Maar daar komt verandering in als hij de mysterieuze Viola ontmoet...
Vossen van de Spik
2019: Vossen van de spik Toneelgroep Spot-Licht speelde en werkte mee aan dit op waarheid gebaseerd openluchtspel over het verzet vanuit hoeve "de Spik" in Haelen en de bevrijding.
Avondrood
2018: Avondrood We zijn getuige van het wel en wee van drie afzonderlijke bejaarden in huize Avondrood. Met humor, ontroering en herkenbaarheid maken we de tot één geheel gevormde verhaallijnen mee.
Zusters in Zaken
2017: Schone Schijn Hyacinth schrijft zich in voor een wedstijd rozen kweken, wanneer ze wordt uitgenodigd in Kensington Palace zet ze alles op alles om de kroonprins te ontmoeten, zelfs ten koste van haar familie.

Zusters in Zaken
2016: Zusters in Zaken Een mooi klooster, verkeert in grote geld problemen!! Er wonen slechts 4 nonnen en een faillissement dreigt, maar uiteindelijk komt er toch een zeer creatieve oplossing voor alle geldzorgen.
Boeremoos of Kaviaar
2015: Boeremoos Of Kaviaar In deze klucht is de heer des huizes ervan overtuigd dat hij een meesterlijk plan bedacht heeft om geld te verdienen! Maar alles gaat anders dan gepland...
De Onnuëzele
2014: De Onnuëzele In het dorp waar deze klucht zich afspeelt zijn alle mensen dom! De nieuwe schoolmeester Leon is nog hun enige hoop! Kan hij de vloek verbreken ?
Die van Addams
2013: Die Van Addams Dit door de spelers zelf geschreven stuk is gebaseerd op de populaire televisie serie "The addams Family" uit de jaren 60.